Evolution Hoax

Az oldalról

A történelem legnagyobb tudományos csalásának igazi oldala a szemük előtt...

A legtöbb ember azt hiszi, hogy Charles Darwin evolúciós elmélete bizonyított tény. Ezzel szemben, a nap mint nap egyre fejlődő tudományágak az elterjedt hit ellenében folyamatosan cáfolják az evolúciós elméletet. Az egyetlen ok, ami miatt az evolúciós elméletet a világon tömegekre erőltetik rá a propagandán keresztül, az elmélet ideológiai oldala. Hiszen a különféle ideológiai nézetek illetve rendszerek az evolúciós elméletre támaszkodva próbálják elfogadottnak beállítani magukat.

 

Ez a honlap az evolúciós elmélet biológiai zsákutcáját részletes, de könnyen érthető formában mutatja be. Szemünk elé tárja mindazokat a csalásokat és torzításokat, amelyekhez az elméletet védelmező "tudósok" habozás nélkül fordulnak. Ezen túlmenőleg, elemzi azokat az erőket, amelyek megpróbálják az elméletet életben tartani és széles körben elfogadtatni. Akik szeretnék megtudni, hogyan jött létre az élővilág és következésképpen az emberiség ezen a Földön, azoknak feltétlenül el kell olvasniuk ezt a honlapot.

 

A honlapról | Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | RSS Feed
A honlapon talaláható összes dokumentum szerzői jog megfizetése nélkül másolható, nyomtatható és sokszorosítható, amennyiben a honlapot forrásként tüntetik fel.
(c) All publication rights of the personal photos of Mr. Adnan Oktar that are present in our website and in all other Harun Yahya works belong to Global Publication Ltd. Co. They cannot be used or published without prior consent even if used partially.
© 1994 Harun Yahya. www.harunyahya.com
page_top